Mikael bloggar

Här bloggar jag, Mikael Lundahl, om olika saker som inspirerar och intresserar mig. Det kan handla om kortare reflektioner och anekdoter såväl som längre serier av inlägg kring olika ämnen. Jag har bl a skrivit en populär serie av inlägg om hur livet under en retreat kan vara och även hur en fasta kan gå till.


Mind Off utvecklas för fullt

Här jobbas det på rejält med hemsidan för att ge dig som prenumerant, kund och besökare en så bra och lärorik upplevelse som möjligt. Välskrivna artiklar som ska vara lättlästa, en sida som ska vara lätt att navigera och skön för ögat.

Inbjudan till events i Mind Off

Här kommer en uppdatering med vilka events som erbjuds denna säsong. Förhoppningsvis finns det något för dig men skriv gärna till mig om det är några frågetecken.

Nyårsretreat 2014

10 dagar är till ände och jag är snart hemma i Göteborg igen. Retreaten var mycket lyckad. De sista dagarna var de bästa med mycket lugn och djupa meditationer.

Dags för retreat igen

Nu är det snart dags för retreat igen. Den 27:e åker jag iväg och går in i tystnad under 10 dagar. Nåja, förutom under de dynamiska meditationerna :-)

Storytelling del 2

Jag vill börja med att önska en god jul och ett gott nytt år. Sedan vill jag ge en uppdatering med min resa med varumärket som jag skrev om för ett tag sedan. Det blev inte så mycket skrivet om det arbetet som jag genomförde med Jerk.

Få artiklar från Mind Off
direkt i din inkorg

Som prenumerant får du alltid senaste nytt och erbjudanden inom hälsa & personlig utveckling